MARDİN / DARGEÇİT - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Selahaddin Eyyubi İlkokulu

BAHÇEBAŞI MAH. 1 MAYIS BULVARI NO 32/D DARGEÇİT MARDİN
Vizyon
Tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelerine saygılı ve sorumluluk sahibi kendine güvenen ve güvenilen hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen çözümleri uygulamaya koyabilen hayatın her anında zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluğu için kullanılabilen, dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirerek "Model Okul" olmaktır.
Misyon
Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini geliştiren öğrenme heyecanı ve meraklı olan, katılımcı iyi ahlaklı yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
YAYAN
Bahçebaşı mah. 1 Mayıs Bulvarı . No:32/D DARGEÇİT/MARDİN